Ingelas crêpes med stenbitsrom

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingelas crêpes med stenbitsrom är utsökta crêpes med en läcker fyllning av röd stenbitsrom, crème fraiche, schalottenlök och finhackad vitlök. Dessa lyxiga crêpes tillagar du på lite drygt 20 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingredienser

4 portioner
4 crêpes (se länk under steg 2)
gärna lite rökt hackad skinka
riven ost

Fyllning

2 dl crème fraiche
1 msk persillade krydda
1 skalad och hackad schalottenlök
1 skalad och finhackad vitlök
1 burk stenbitsrom (à 50 g)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Gott i gott gott

    Jan

  • Jag är lite fundersam över hur mycket creme fraiche man ska ta, det står inget om detta, är det 2 dl? För övrigt inget att säga, rätten är god

    Maily

  • Detta var gott speciellt röran, vilken nästan var godare kall och passar alldeles utmärkt till t.ex. bakad potatis

    Pia

Testa liknande recept

  • Romsås med röd stenbitsrom
    Betyg 3.9 av 5.107 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Langos med vitlökssås
    Betyg 4.1 av 5.121 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Crêpes med stuvad svamp
    Betyg 3.1 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Raggmunkar i våffeljärn
    Betyg 4.5 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bovetecrêpes med fruktsallad
    Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad