Äppelpicklad rabarber med anis
Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst . Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.
Ingredienser
ca 5 dl
ca 500 g rabarber
1/2 dl ättika (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 msk konc äppeljuice
1 krm hel anis
Gör så här
Näringberäkningen är på 1/2 dl.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Energi206 KJ / 49 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater12 g
Protein0.5 g
Kommentarer
Ser jättegott ut! Hur länge klarar den sig i kylen tro?
Malin
2024-05-16Hej Malin! Picklad rabarber är riktigt gott! Den håller ca 1-2 veckor i kylen. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-05-16Jättegott och fräscht!
Agneta
2021-06-26Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-05-10