Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst .
Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.
Ingredienser
ca 5 dl
ca 500 g rabarber
1/2 dl ättika (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 msk konc äppeljuice
1 krm hel anis
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Näringberäkningen är på 1/2 dl.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.2 av 5.
3131 personer har röstat
3 st
Kommentarer
Jättegott och fräscht!
Agneta
2021-06-26
Hej Kerstin!
Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle
Kommentarer
Jättegott och fräscht!
Agneta
2021-06-26Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-05-10Hur lägger man till receptet?? Går inte!!!!!
Kerstin
2016-05-09