Äppelpicklad rabarber med anis

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
4
Äppelpicklad rabarber med anis

Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst . Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.

Äppelpicklad rabarber med anis

Ingredienser

ca 5 dl
ca 500 g rabarber
1/2 dl ättika (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 msk konc äppeljuice
1 krm hel anis

Gör så här

Näringberäkningen är på 1/2 dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Ser jättegott ut! Hur länge klarar den sig i kylen tro?

Malin

2024-05-16

Hej Malin! Picklad rabarber är riktigt gott! Den håller ca 1-2 veckor i kylen. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-05-16

Jättegott och fräscht!

Agneta

2021-06-26

Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-05-10

Näringsvärde per dl

Energi206 KJ / 49 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater12 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

Rabarbersirap
Betyg 4.5 av 5.
73 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbsglass med rabarber, lakrits och mynta
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.
83 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarbersylt med jordgubbar
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga