Dessa smakfyllda biffar av köttfärs tillagas smidigt i ugnen tillsammans med potatis och squash. Biffarna har en skön kryddning av färskriven ingefära som ger ett extra sting till middagen när du serverar den direkt ur långpannan.
Innehåller ägg.
Gör äggfri: Uteslut ägget om du inte tål ägg och ersätt med 1-2 kokta, rivna potatisar samt 1-2 msk vatten (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Potatisen var fortfarande stenhård efter ha varit 10+20 min... fattar inte hur det gick till Dom var klara efter sammanlagt 45min
Elin
2021-03-29Biffar blev bra då jag (efter att ha läst kommentarerna) hade i mjöl och havregryn i "geggan", dock för smaklösa nästa gång mer ingefära och annat i, typ ajvar relish. Gilla inte konsistensen på squashen, blev alldeles för sladdrig för min smak. Kommer att byta ut den mot rotfrukter nästa gång. Kryddade potatis/squash med timjan och flingsalt, blev mycket gott!
Jessica
2010-01-14Jag blandade färsen med 1/2 dl av vardera mjölk, vatten och havrekli och stekte biffarna lätt innan jag satte in dom i ugnen. De blev riktigt saftiga! Kryddade dem med grillkrydda med honungssmak, jättegott.
Maria
2009-01-13