Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Couscous med kassler

Couscous med kassler är en snabblagad rätt som är fruktig och välsmakande. Fräs lök, squash och kassler och lägg i bitar av mango i pannan. Blanda i den kokta couscousen och sen är det klart!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör ner couscous. Låt stå med lock på ca 5 minuter.
  2. Skala och hacka gul lök. Skölj och strimla squash. Strimla kassler. Fräs lök, squash och kassler i olja i en stor stek- eller wokpanna.
  3. Skala och kärna ur mango. Skär den i bitar. Blanda ner bitarna i pannan. Krydda med riven färsk ingefära, salt och peppar. Vänd ner couscousen i pannan. Servera med sweet chili och en blandad sallad.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 3 dl couscous
  • 1 gul lök
  • 1 squash
  • 400 g kassler
  • 2 msk olja
  • 1 mango
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • sweet chili
  • blandad sallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?