Köttfärsfyllda squash
![Köttfärsfyllda squash](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142833/cf_259/kottfarsfyllda_squash.jpg)
Enkelt recept på köttfärsfyllda squash. Du blandar ingredienser som köttfärs, ägg, vitlök och rosmarin och fyller upp i urgröpt squash. Servera härligt fyllda squash med fräsch tomatsallad och bröd.
![Köttfärsfyllda squash](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142833/cf_259/kottfarsfyllda_squash.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 squash (à ca 300 g)
500 g köttfärs
1 ägg
1 - 2 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl riven ost
Till servering
tomater
gärna bröd
Gör så här
Tips
Aubergine kan också fyllas på detta sätt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta L Det här receptet har en föregångare: det innehåller curry och kapris istället för rosmarin I vår familj gillar vi den varianten bättre. från Buffé 2009
Birgitta
2022-07-31Ej tydligt. Ska inte färsen eller röran stekas först?
Eje
2021-02-17Tack Eje för din fråga. Färsen behöver inte stekas den blir tillagad i ugnen. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-02-18Framgår inte riktigt vad man ska göra med inkråmet?
Ylva
2020-08-23Hej Ylva! Ursäkta sent svar. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har förtydligat gör så här texten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-29