Enkelt recept på köttfärsfyllda squash. Du blandar ingredienser som köttfärs, ägg, vitlök och rosmarin och fyller upp i urgröpt squash. Servera härligt fyllda squash med fräsch tomatsallad och bröd.
Ingredienser
4 portioner
4 squash (à ca 300 g)
500 g köttfärs
1 ägg
1 - 2 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl riven ost
Till servering
tomater
gärna bröd
Gör så här
Tips
Aubergine kan också fyllas på detta sätt.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.6 av 5.
1616 personer har röstat
5 st
Kommentarer
Birgitta L
Det här receptet har en föregångare: det innehåller curry och kapris istället för rosmarin I vår familj gillar vi den varianten bättre.
från Buffé 2009
Birgitta
2022-07-31
Ej tydligt. Ska inte färsen eller röran stekas först?
Eje
2021-02-17
Tack Eje för din fråga. Färsen behöver inte stekas den blir tillagad i ugnen. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-02-18
Framgår inte riktigt vad man ska göra med inkråmet?
Ylva
2020-08-23
Hej Ylva! Ursäkta sent svar. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har förtydligat gör så här texten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Kommentarer
Birgitta L Det här receptet har en föregångare: det innehåller curry och kapris istället för rosmarin I vår familj gillar vi den varianten bättre. från Buffé 2009
Birgitta
2022-07-31Ej tydligt. Ska inte färsen eller röran stekas först?
Eje
2021-02-17Tack Eje för din fråga. Färsen behöver inte stekas den blir tillagad i ugnen. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-02-18Framgår inte riktigt vad man ska göra med inkråmet?
Ylva
2020-08-23Hej Ylva! Ursäkta sent svar. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har förtydligat gör så här texten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-29