Köttfärsfyllda squash
Enkelt recept på köttfärsfyllda squash. Du blandar ingredienser som köttfärs, ägg, vitlök och rosmarin och fyller upp i urgröpt squash. Servera härligt fyllda squash med fräsch tomatsallad och bröd.
Ingredienser
4 portioner
4 squash (à ca 300 g)
500 g köttfärs
1 ägg
1 - 2 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl riven ost
Till servering
tomater
gärna bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Brukar inte vara grätten, men detta var oätligt. Ska detta någon gång testas igen så blir det på stekt färs, utan inkrom och med andra kryddor.
Jessica
2024-08-02Varför ägg?? Gör helt vanlig köttfärssås toppar med ost. Färsen ska alltid stekas godast så
Jenny
2024-07-29Birgitta L Det här receptet har en föregångare: det innehåller curry och kapris istället för rosmarin I vår familj gillar vi den varianten bättre. från Buffé 2009
Birgitta
2022-07-31