Ingefärsgrillade kycklinglår
Pensla kycklinglåren med en sås av ingefära, hoisinsås, koriander, chilisås och honung, grilla dem. Servera sedan de ingefärsgrillade kycklinglåren tillsammans med kokt ris.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003
Ingredienser
4 portioner
ca 1 kg kycklinglår
1 kruka koriander
1 dl hoisinsås
2 dl het/stark chilisås (ketchuptyp)
1/2 dl honung
1 - 1 1/2 msk riven ingefära
salt
peppar
3 dl jasmin- eller basmatiris
1 påse thai wokgrönsaker (à 500 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
har gjort den ett antal gånger , men då med kycklingfile. En riktig favorit hos sambon och barnen
Mattias
2007-10-19Jag gjorde kyckligspett som jag lät marinera i såsen i 2 tim. De blev jätte goda
Gunilla
2007-04-29Tycker normalt inte så mycket om korinander, men i detta sällskap blir det supergott.
Jette
2006-04-12