"Ingeborgare"

1
0
"Ingeborgare"

Dessa Ingeborgare av panerad strömmingsfilé är perfekta på buffébordet! På under en halvtimme så panerar och steker du din fisk och gör en syrlig dillmajonnäs som är både angenäm och läcker. Servera Ingeborgarna med majonnäsen och nykokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

"Ingeborgare"

Ingredienser

10 portioner
ca 1 dl senapspulver
ca 1 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
3 ägg
800 g strömmingsfilé
3 dl ströbröd
smör att steka i
flingsalt

Dillmajonnäs

2 dl majonnäs
färskpressad juice av 1 citron
3 msk finhackad dill
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer