"Ingeborgare"

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
"Ingeborgare"

Dessa Ingeborgare av panerad strömmingsfilé är perfekta på buffébordet! På under en halvtimme så panerar och steker du din fisk och gör en syrlig dillmajonnäs som är både angenäm och läcker. Servera Ingeborgarna med majonnäsen och nykokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

"Ingeborgare"

Ingredienser

10 portioner
ca 1 dl  senapspulver
ca 1 dl  vetemjöl
1/2 tsk  salt
3   ägg
800 g  strömmingsfilé
3 dl  ströbröd
smör att steka i
flingsalt

Dillmajonnäs

2 dl  majonnäs
färskpressad juice av 1   citron
3 msk  finhackad dill
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sesampanerad strömming med haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dijonströmming med rårörda tranbär
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxströmming
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsstekt strömming med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt strömming med kaviar och purjolöksgrädde
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Strömming med lime och tomat
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga