"Ingeborgare"

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Ingeborgare"

Dessa Ingeborgare av panerad strömmingsfilé är perfekta på buffébordet! På under en halvtimme så panerar och steker du din fisk och gör en syrlig dillmajonnäs som är både angenäm och läcker. Servera Ingeborgarna med majonnäsen och nykokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

"Ingeborgare"

Ingredienser

10 portioner
ca 1 dl senapspulver
ca 1 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
3 ägg
800 g strömmingsfilé
3 dl ströbröd
smör att steka i
flingsalt

Dillmajonnäs

2 dl majonnäs
färskpressad juice av 1 citron
3 msk finhackad dill
salt
peppar

Gör så här

00:01:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senapsstekt strömming med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesampanerad strömming med haricots verts
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dijonströmming med rårörda tranbär
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda à la Jacob
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt strömming med wasabilök och rotmos
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad