"Ingeborgare"

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Ingeborgare"

Dessa Ingeborgare av panerad strömmingsfilé är perfekta på buffébordet! På under en halvtimme så panerar och steker du din fisk och gör en syrlig dillmajonnäs som är både angenäm och läcker. Servera Ingeborgarna med majonnäsen och nykokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

"Ingeborgare"

Ingredienser

10 portioner
ca 1 dl senapspulver
ca 1 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
3 ägg
800 g strömmingsfilé
3 dl ströbröd
smör att steka i
flingsalt

Dillmajonnäs

2 dl majonnäs
färskpressad juice av 1 citron
3 msk finhackad dill
salt
peppar

Gör så här

00:01:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Senapsstekt strömming med pepparrot
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömming med lime och tomat
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig sherryströmming
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tångströmming
    Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad