Indisk kycklinggryta
Färgrik indisk kycklinggryta med djupa och härliga smaker av aubergine, paprika, curry, kokosmjölk och citronsaft. Grytan är lättlagad och serveras tillsammans med kokt ris och nygräddad baguette.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013
Ingredienser
4 portioner
1 baguette
4 portioner ris (eller annat gryn)
4 kycklingbröstfiléer
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
1/2 aubergine
1 röd paprika
1 msk olja
1 tsk curry
400 ml kokosmjölk
1 kruka koriander
salt
peppar
2 tsk citronsaft
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3217 KJ / 768 kCal
Fett31.1 g
Kolhydrater76.7 g
Protein41.8 g
Kommentar
Tipsa gärna i receptet att kokosmjölken kan sköra sig. Hällde i lite grädde, blev lite bättre.
Annika
2014-05-03