Indisk köttfärssås med curry, en variant på klassikern köttfärssås, men med doft av kokosmjölk och Sydasien. Köttfärsen på kycklingfärs får sina smaker av bland annat curry och kanel. Krämighet och sötma får du från kokosmjölken.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2010
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj ris eller risnudlar att servera till.
Näringsberäkningen är per portion utan topping.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Julija
2021-10-29Gott !!!! Pressade lime och har lagt lime skal i gryta gott och lite syrligt.
Camilla
2021-10-26Mycket gott som omväxling. Rolig ”touch” av kanel. Ska våga lite mer nästa gång. Jag tog mer vitlök än vad som står. Tog zucchini istället för vitkål då jag inte hade det hemma. Får testa det nästa gång.
Rose-marie
2021-10-19Riktigt gott! Jag ökade dock lite på kryddningen och blandade i lite sambal, blev bra.