Indisk fläskcurry görs av strimlat griskött, vispgrädde, mangochutney, soja och morötter. Servera currygrytan med strimlad gurka, isbergssallad, tomater, kokt ris och krispiga papadums att doppa i den goda såsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen/fonden för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut papadumsen mot glutenfritt alternativ.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning och använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott och enkelt samt kul med popadoms för barnen. Kan dock omöjligt vara soja i receptbilden för den gjorde verkligen hela grytan brun. Rekommenderar att byta ut sältan/umami om man vill ha kvar den ljuva gula färgen!
Tove
2021-09-27God och enkel. 5dl buljong räckte gott. Kul med papadum
Nina
2021-02-07