Den här läckra fiskrätten med touch av Indien serveras med typiskt indiska tillbehör som naanbröd och myntayoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2012
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Byt ut naanbrödet mot lämpligt glutenfritt bröd. Använd ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: brödet innehåller ägg, byt ut det mot annat lämpligt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2020-10-08Testade inte att göra naanbröden men tyckte grytan blev smaklös och vattnig. Skulle behöva krydda på rejält och kanske reda den lite.
Marlene
2020-08-27Jag tyckte den var god. Håller med om att spenaten gör att det inte ser jätte aptitligt ut. Jag missade att det skulle vara hela tomater så jag hade krossade tomater ist, så jag hade nog kunnat minska lite av vattnet pga det. Men jag kan tänka mig att göra den igen.
Sabina
2020-06-19Smaken var god, men spenatens sladdrighet (speciellt efter ett dygn) gjorde rätten mindre aptitlig.