Kokt torsk med ägg och persilja

73
20
Kokt torsk med ägg och persilja

Klassisk kokt torsk med ägg och persilja. Prima middagsmat, utsökt och fräsch med riven pepparrot. Grovhackade ägg och persilja strös över torsken. Pressa potatis till och du har en sagolik rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Kokt torsk med ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis
3 ägg
2 msk smör
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
800 g färsk eller fryst och tinad torskfilé, sej eller hoki
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1 kruka persilja

Till servering

riven pepparrot till servering

För alla

Gör glutenfri: red såsen med maizena i stället för vetemjöl.
Gör mjölkfri: byt ut mjölken mot Solhavre och använd mjölkfritt margarin i stället för smör.
Gör äggfri: uteslut de hackade äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

73

Kommentarer

Anna

2016-01-22

Heller ingen kupong!

Maud

2016-01-22

Det gick inte att ladda med den tresiffriga koden som följde erbjudandet. Fungerade med bankkoden. Viktigt att ICA ger rätt information. Fungerar inte med mobilappen endast via dator. Omständligt för att ladda. Enklare om det går att ladda via appen i mobilen.

Margareta

2016-01-21

Blev så glad när jag läste nedan insändare. Har aldrig tidigare använt mig av recept så här och har letat kupong i ca 30 min!!!!!!