Kokt torsk med ägg och persilja
Klassisk kokt torsk med ägg och persilja. Prima middagsmat, utsökt och fräsch med riven pepparrot. Grovhackade ägg och persilja strös över torsken. Pressa potatis till och du har en sagolik rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
Ingredienser
4 portioner
1 kg potatis
3 ägg
2 msk smör
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
800 g färsk eller fryst och tinad torskfilé, sej eller hoki
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1 kruka persilja
Till servering
riven pepparrot till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Heller ingen kupong!
Anna
2016-01-22Det gick inte att ladda med den tresiffriga koden som följde erbjudandet. Fungerade med bankkoden. Viktigt att ICA ger rätt information. Fungerar inte med mobilappen endast via dator. Omständligt för att ladda. Enklare om det går att ladda via appen i mobilen.
Maud
2016-01-22Blev så glad när jag läste nedan insändare. Har aldrig tidigare använt mig av recept så här och har letat kupong i ca 30 min!!!!!!
Margareta
2016-01-21