Klassisk kokt torsk med ägg och persilja. Prima middagsmat, utsökt och fräsch med riven pepparrot. Grovhackade ägg och persilja strös över torsken. Pressa potatis till och du har en sagolik rätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2001
Gör glutenfri: red såsen med maizena i stället för vetemjöl.
Gör mjölkfri: byt ut mjölken mot Solhavre och använd mjölkfritt margarin i stället för smör.
Gör äggfri: uteslut de hackade äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2016-01-22Heller ingen kupong!
Maud
2016-01-22Det gick inte att ladda med den tresiffriga koden som följde erbjudandet. Fungerade med bankkoden. Viktigt att ICA ger rätt information. Fungerar inte med mobilappen endast via dator. Omständligt för att ladda. Enklare om det går att ladda via appen i mobilen.
Margareta
2016-01-21Blev så glad när jag läste nedan insändare. Har aldrig tidigare använt mig av recept så här och har letat kupong i ca 30 min!!!!!!