Kokt torsk med ägg och persilja

Betyg 2.8 av 5.
75 personer har röstat
20
Kokt torsk med ägg och persilja

Klassisk kokt torsk med ägg och persilja. Prima middagsmat, utsökt och fräsch med riven pepparrot. Grovhackade ägg och persilja strös över torsken. Pressa potatis till och du har en sagolik rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Kokt torsk med ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis
3 ägg
2 msk smör
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
800 g färsk eller fryst och tinad torskfilé, sej eller hoki
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1 kruka persilja

Till servering

riven pepparrot till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
75 personer har röstat

Kommentarer

Heller ingen kupong!

Anna

2016-01-22

Det gick inte att ladda med den tresiffriga koden som följde erbjudandet. Fungerade med bankkoden. Viktigt att ICA ger rätt information. Fungerar inte med mobilappen endast via dator. Omständligt för att ladda. Enklare om det går att ladda via appen i mobilen.

Maud

2016-01-22

Blev så glad när jag läste nedan insändare. Har aldrig tidigare använt mig av recept så här och har letat kupong i ca 30 min!!!!!!

Margareta

2016-01-21

Testa liknande recept

Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt fisk med rödbetspotatis
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hoki med ruccolapesto
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga