Inbakad oxfilé med svamp är en lyxig festmåltid som smakar utsökt. Den goda oxfilén har ett täcke av smördeg och i filén finns en krämig och fräsch fyllning av bland annat champinjoner, skinka och crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2004
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg från d/s, Fria bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt smör, samt laktosfri smördeg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt smör och mjölkproteinfri smördeg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lars-olof
2017-11-30jätte gott
Redaktionen
2013-01-02Hej Eva-Lena! Det står 1 tsk, så det beror ju på hur stora klyftor du har. Men troligtvis räcker det med en.
Eva-lena
2012-12-301 st vitlök? Menar man 1 klyfta eller 1 hel vitlök typ "solo"?