Hotamtotam med äppelmos och yoghurt

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Hotamtotam med äppelmos och yoghurt

Denna hotamtotam med äppelmos och yoghurt är en snabb efterrätt med fin krispighet. Fräs bara ihop havregryn och socker i en stekpanna med smör för din hotamtotam och varva den sedan med yoghurt och äppelmos i ett glas. Servera och njut.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008

Hotamtotam med äppelmos och yoghurt

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl havregryn (ev fiberhavregryn)
1 msk socker
2 msk smör
4 dl medelhavsyoghurt (eller mild naturell yoghurt)
2 dl äppelmos

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1523 KJ / 360 kCal

Testa liknande recept

Havregrynsgröt
Betyg 4.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äpplig mellisgröt
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Flapjacks
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Proteinbars med kokos och choklad
Betyg 3.9 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Havrebollar
Betyg 4 av 5.
161 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga