Höstsallad med bönor och äpple

Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
0
Höstsallad med bönor och äpple

Matig, krispig och väldigt fräsch sallad med blandade bönor, äpple, svartkål, färska örter, citron och vitlök. Perfekt på buffén eller som vegetarisk ensamrätt med en bit bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2014

Höstsallad med bönor och äpple

Ingredienser

6 portioner
400 g  kokta, blandade bönor
2   äpplen
ca 200 g  svartkål
1/4   purjolök (à ca 50 g)
1   vitlöksklyfta
finrivet skal av 1   citron
1 msk  färskpressad citronjuice
1 dl  hackad persilja
1 msk  hackad mynta
1 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi559 KJ / 134 kCal
Fett3 g
Salt0.9 g
Kolhydrater17 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Oliv- och bönsallad
Betyg 2.8 av 5.
144 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinmarinerade jordgubbar
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Råhyvlad morot med apelsin, russin och mynta
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Melon- och fetaostspett
Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Heta potatisbullar med bönsalsa
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Iste med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga