Höstpasta med körvel och senap
En höstlig rätt gjord på pasta med mängder av spännande smaker. Grönsaker som morötter, portabellosvamp och rödlök blandas samman med den stekta färska skinkan och blir en krämig sås med hjälp av grädden. Vänd sedan ned körvel och senap i denna blandning och det är klart för servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port spaghetti
1 rödlök
2 morötter
2 portabellosvampar
ca 600 g strimlad färsk skinka
1 msk olja
salt och peppar
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 tsk majsstärkelse
1/2 kruka körvel
1 msk senap
65 g salladsmix
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3123 KJ / 745 kCal
Fett34 g
Salt5.52 g
Kolhydrater62 g
Protein45 g
Kommentar
En god rätt. Portabellosvamp använder jag inte så ofta, så rätten kändes ny och spännande. Riklig mängd.
Eva
2014-11-13