Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

En riktigt moffig och god högrevsburgare som toppas med cheddarost, karamelliserad lök och tryffelmajonnäs. Syrlig rödkål och strimlad romansallad ger härligt krisp.

Moffig högrevsburgare med smält ost, tryffelmajonnäs, svamp och kål mellan två briochebröd.

Ingredienser

4 portioner

Karamelliserad lök

2 gula lökar
2 msk smör
salt
peppar

Portabello

200 g portabellosvamp
2 msk smör

Majonnäs

1 dl majonnäs
tryffelolja att smaka av med

Grönsaker

50 g rödkål
1 tsk rödvinsvinäger
2 krm salt
1/2 romansallad

Burgare

4 frysta högrevsburgare (à 150 g)
4 skivor cheddarost
4 hamburgerbröd

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3493 KJ / 836 kCal
Fett53 g
Salt4.5 g
Kolhydrater36 g
Protein52 g

Testa liknande recept

  • Varm vego-fralla
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamp- och spenattagliatelle
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med skinksås och ärtor
    Betyg 4 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad