Hoppande musseldjävlar

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Hoppande musseldjävlar

Hoppande musseldjävlar har fått sitt namn eftersom det är baconinlindade stora musslor som steks i het panna tills de hoppar. Musslorna kryddas med paprikapulver eller kajennpeppar och smakar helt ljuvligt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Hoppande musseldjävlar

Ingredienser

undefined
stora musslor (i vatten)
vatten
paprika (eller kajennpeppar)
1   pkt bacon (à 140 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musselsoppa med potatis och bacon
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Clam chowder med dilliga krutonger
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chowder med bacon och musslor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Clam and cod chowder
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grapefrukthalvor med musselsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga