Hoppande musseldjävlar
![Hoppande musseldjävlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Hoppande musseldjävlar har fått sitt namn eftersom det är baconinlindade stora musslor som steks i het panna tills de hoppar. Musslorna kryddas med paprikapulver eller kajennpeppar och smakar helt ljuvligt.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999
![Hoppande musseldjävlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
undefined
stora musslor (i vatten)
vatten
paprika (eller kajennpeppar)
1 pkt bacon (à 140 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer