Hoppande musseldjävlar

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hoppande musseldjävlar

Hoppande musseldjävlar har fått sitt namn eftersom det är baconinlindade stora musslor som steks i het panna tills de hoppar. Musslorna kryddas med paprikapulver eller kajennpeppar och smakar helt ljuvligt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Hoppande musseldjävlar

Ingredienser

undefined
stora musslor (i vatten)
vatten
paprika (eller kajennpeppar)
1 pkt bacon (à 140 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musselsoppa med potatis och bacon
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Clam chowder med dilliga krutonger
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chowder med bacon och musslor
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grapefrukthalvor med musselsallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Clam and cod chowder
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioligratinerade musslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad