Det här receptet på honungsglaserade revbensspjäll är verkligen sagolikt gott! Revbensspjällen blir oerhört saftiga, smakrika och smarriga och passar ypperligt att servera med apelsinris och en god sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hejsan! Jag har inget äppelvinäger hemmet.. tror ni att det funkar men vitvinsvinäger?
Angelica
2023-07-21Hej Angelica! Det går jättebra med vitvinsvinäger också. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-21200° kan väl inte stämma?
Tobias
2022-01-06Behövs de inget salt el andra kryddor
Gunilla
2020-12-29Hej Gunilla! Sojan ger sälta, sötma från honungen, syra från vinägern och lite sting får du av ingefära och peppar. Men om du gillar saltare och kryddigare revben kan du smaka av marinaden innan du häller den på köttet. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-12-15