Honungsbakad rabarber med vit chokladyoghurt och pistagenötter

Rabarber trivs allra bäst med söta smaker och i den här efterrätten rundas den syrliga rabarbern av med honung. Servera den ugnsbakade rabarbern ljummen tillsammans med kylskåpskall chokladyoghurt. En lättlagad dessert som smakar försommar.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1479 KJ / 353 kCal
Fett21 g
Salt0.1 g
Kolhydrater32 g
Protein7 g
Kommentarer
3 stTestade med jordgubbar istället för rabarber - supergott! Lätt och god, kommer absolut göras fler gånger!
Cecilia
På riktigt en supergod efterrätt. Enkel, fräsch och överraskande. Kardemumma ströddes före bakningen.
Carina
Så himla god efterrätt! Blir ännu godare om man blandar ihop lite socker (ex muscovadosocker) med ca ett kryddmått kardemumma och lite vaniljsocker och strömmar över innan rabarbern åker in i ugnen
Lisa