Somrigt recept på grillade revbensspjäll i en marinad med äpple, paprika och koriander. Serveras med en salsa med majs som du grillar på kolv samt en fräsch avokadosallad med gröna bönor och sesamfrö.
Ingredienser
4 portioner
Revbenspjäll
1
tsk
salt
1
tsk
paprikapulver
1
tsk
malen koriander
1/2
tsk
grovmalen svartpeppar
2
msk
koncentrerad äppeljuice
2
msk
mörk sirap
1/2
msk
äppelcidervinäger
1
kg
tjocka revbensspjäll
Majssalsa
4
salladslökar
1
vitlöksklyfta
1/2
röd chili
1
lime
2
msk
olivolja
salt och svartpeppar
2
majskolvar
Avokadosallad
1
rödlök
1/2
msk
sesamolja
2
msk
olivolja
2
msk
rödvinsvinäger
300
g
haricots verts (bönor)
salt och svartpeppar
1
msk
sesamfrö
1
kruka körvel eller persilja
2
avokador
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
4
1 st
Kommentar
Moa
2020-10-03
Superbra recept på grillade revbensspjäll, använt det flera ggr. Aldrig gjort tillbehören dock...
Kommentar
Moa
2020-10-03Superbra recept på grillade revbensspjäll, använt det flera ggr. Aldrig gjort tillbehören dock...