Grillade revbenspjäll med majssalsa och avokadosallad

3
1
Grillade revbenspjäll med majssalsa och avokadosallad

Somrigt recept på grillade revbensspjäll i en marinad med äpple, paprika och koriander. Serveras med en salsa med majs som du grillar på kolv samt en fräsch avokadosallad med gröna bönor och sesamfrö.

Skriv ut
Grillade revbenspjäll med majssalsa och avokadosallad

Ingredienser

4 portioner

Revbenspjäll

1 tsk
salt
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
malen koriander
1/2 tsk
grovmalen svartpeppar
2 msk
koncentrerad äppeljuice
2 msk
mörk sirap
1/2 msk
äppelcidervinäger
1 kg
tjocka revbensspjäll

Majssalsa

4
salladslökar
1
vitlöksklyfta
1/2
röd chili
1
lime
2 msk
olivolja
-
salt och svartpeppar
2
majskolvar

Avokadosallad

1
rödlök
1/2 msk
sesamolja
2 msk
olivolja
2 msk
rödvinsvinäger
300 g
haricots verts
-
salt och svartpeppar
1 msk
sesamfrö
1
kruka körvel eller persilja
2
avokador

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Moa

10/3/2020

Superbra recept på grillade revbensspjäll, använt det flera ggr. Aldrig gjort tillbehören dock...

Testa liknande recept