St Louis Cut pork ribs
Ett riktigt värstingrecept för den som vill testa på äkta barbecue. Köttet tar timmar att grilla vilket ger möjlighet till skönt utehäng med gästerna. Det går även bra att tillaga köttet på låg temperatur i ugnen 3-4 timmar.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Ingredienser
10 bufféportioner
2200 g St Louis cut pork ribs
medföljande rub
medföljande glaze
1 dl äppeljuice
1 dl äppelcidervinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bland det godaste som finns att lägga på grillen eller i röken.
Per
2022-02-24Jag måste bara säga att detta är något av det godaste man kan hyssta på grillen. Skräms inte över tiden det tar att grilla då den praktiskt taget sköter sig själv. Har testat att lägga Ribsen på en gasolgrill vilket blev helt fantastiskt. Ett måste att lägga på grillen i sommar oavsett om du är grillproffs eller glad amatör.
Martin
2018-06-23