Hoki thai
Med detta smarriga recept på Hoki thai kan du inte misslyckas med den hemlagade thaimaten. Du gör soppan av bland annat fisk, äggnudlar, wokgrönsaker och thaisoppa. Enkelt och fantastiskt gott.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2011
Ingredienser
4 portioner
600 g hoki eller annan vit fisk som torsk eller sej
4 port äggnudlar
1 förp frysta wokgrönsaker (à 500 g)
1 msk olja
1 förp kyld thaisoppa (à 5 dl)
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2316 KJ / 551 kCal
Fett12.6 g
Kolhydrater62.7 g
Protein44.9 g
Kommentarer
Hoki var svårt att få tag i. Fiskmängden tycker jag är fel. Hälften räcker. Annars var det gott. (Krydda soppan bara).
Jonas
2020-05-21Hej Jonas! Tack för din kommentar och roligt att det smakade gott. Vi har nu uppdaterat receptet och minskat från 800 g Hoki till 600 g. Och ger även tips på andra fisksorter om det är svårt att få tag i Hoki. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-06-03Har inte gjort rätten ännu men jag kunde inte hitta hoki på Ica och dom visste inte vad det var. Fanns inte på citygross heller men dom hjälpte mig med en ersättningsfisk.
Jonas
2020-05-18Såå enkelt, såå gott. Lätt att dubblera om man är många. Brukar ta hälften Hoki och hälften lax.
Lillemor
2020-01-22