Hoki thai | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Hoki thai

Med detta smarriga recept på Hoki thai kan du inte misslyckas med den hemlagade thaimaten. Du gör soppan av bland annat fisk, äggnudlar, wokgrönsaker och thaisoppa. Enkelt och fantastiskt gott.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 51, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina hokin. Skär den i bitar.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Woka grönsakerna i oljan.
  4. Häll soppan i en kastrull och lägg i grönsakerna och fisken. Låt alltsammans koka några minuter. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Servera med äggnudlarna.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på soppan.
Rätten innehåller gluten, laktos, ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd nudlar utan gluten (t ex glas- eller risnudlar).
Gör äggfri: välj nudlar utan ägg (t ex glas- eller risnudlar).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g hoki
  • 4 port äggnudlar
  • 1 förp frysta wokgrönsaker (à 500 g)
  • 1 msk olja
  • 1 förp kyld thaisoppa (à 5 dl)
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2316 kJ / 551 kCal