Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Hoki thai

Hoki Thai är en asieninspirerad värmande och matig rätt. Enkel att tillaga då fisken och wokgrönsakerna bara är att tillsätta i soppan. Servera tillsammans med äggnudlar. De krispiga grönsakerna kombineras bra med den mjuka och härliga hokin.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 23, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina hokin. Skär den i bitar.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Woka grönsakerna i oljan och häll i soppan. Lägg ner fisken och låt den koka några minuter. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera med äggnudlarna.

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex glasnudlar.
Gör äggfri: använd äggfria nudlar, t ex glasnudlar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g hokifilé
  • 4 port äggnudlar
  • 600 g wokgrönsaker
  • 1 msk olja
  • 500 ml thaisoppa
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 2269 kJ / 540 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer