Hoki thai

5
3
Hoki thai

Hoki Thai är en asieninspirerad värmande och matig rätt. Enkel att tillaga då fisken och wokgrönsakerna bara är att tillsätta i soppan. Servera tillsammans med äggnudlar. De krispiga grönsakerna kombineras bra med den mjuka och härliga hokin.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011

Hoki thai

Ingredienser

4 portioner
800 g
hokifilé
4
port äggnudlar
600 g
wokgrönsaker
1 msk
olja
500 ml
thaisoppa
-
salt och peppar

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex glasnudlar.
Gör äggfri: använd äggfria nudlar, t ex glasnudlar.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Anna

8/20/2011

Väldigt gott! Tog Keldas Taisoppa, den var lite för stark för barnen, men spädde med mjölk och hade i lite Maizena.

Marie-louise

8/13/2011

Smakade inte så mycket, finns det olika thaisoppor kanske? Nästa gång provar vi med greencurry istället för thaisoppan. I övrigt gillar vi kombinationen.

Oscar

6/21/2011

Ett av de bästa recepten sen vi började med detta (vecka 17-18 nånting) och jag skulle verkligen kunna leva på detta 5 dagar i veckan!

Näringsvärde per portion

Energi 2269 KJ / 540 kCal
Fett 9.6 g
Kolhydrater 61.7 g
Protein 47.6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept