En thaigryta för hela familjen är denna med färsk skinkstek, äggnudlar och wokgrönsaker som serveras för sig. Nudlarna som smakar härligt av kokosmjölk får tillsammans med grönsakerna i currypaste och skinkan i soja härliga kamrater med mycket smak.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2004
Kontrollera ingrediensförteckningen på woksåsen. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annsofi
2016-09-05Detta var en höjdare. Enkelt och fort gick det. Nudlarna i kokosmjölk var en succé, dom blev alldeles krämiga och smakrika. Däremot blandade jag alltihop tillsammans, tycker det blir mer smak då. Denna gryta gör vi fler gånger.
Marie
2012-11-16Det här var verkligen jättegott och jätteenkelt! Att koka nudlarna i kokosmjölk var en höjdare, de blev smakrika och krämiga.
Carina
2008-08-11Jag håller med föregående talare =) Mycket gott som vi faktiskt gjort flera gånger nu, och det är verkligen jättegott.. Kan rekommendera en vanlig färsk sallad till, med bara gurka, tomat och sallad i....