Hoki med ruccolapesto

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hoki med ruccolapesto

Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston. I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön sås med kraftig, nästan lite pepprig, smak. Såsen passar även utmärkt till grillat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2012

Hoki med ruccolapesto

Ingredienser

4 portioner
600 g hoki
900 g fast potatis
1 vitlöksklyfta
1 citron
65 g rucola
1 msk olivolja
1/2 dl vatten
1 dl solroskärnor
salt
peppar
1 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1859 KJ / 445 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater40.6 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Morotssallad med fänkål och ruccola
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Enkel fisk i ugn
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad