Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad

Den här snabblagade rätten kräver inte särskilt mycket arbete utan klarar sig själv i ugnen och på spisen medan du kan göra annat en stund. Fisken och polentan serveras med en krispig sallad med syra från citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012

Ingredienser
4 portioner
600 g hokifiléer
4 port polenta
1 kycklingbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 1/2 msk fond)
1 förp majskorn (à 340 g)
salt
peppar
1 kruka dill
1 msk smör
Syrlig spenatsallad
1/2 förp salladslökar (1/2 förp motsvarar ca 4 st lökar)
150 g sockerärtor
100 g spenat
1 citron
1/2 msk olivolja
salt
peppar
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1984 KJ / 474 kCal
Fett6.9 g
Kolhydrater57.7 g
Protein40.4 g
Kommentar
1 stDetta var bland det tråkigaste jag har ätit! Jag gillar generellt era recept, men aldrig stött på något så tråkigt som detta.
David
Oj! Tack för din synpunkt, tråkiga middagar slipper man ju gärna men roligt att du tidigare hittat recept du gillar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket