Hoisinkryddade kycklingben

Dessa underbara, hoisinkryddade kycklingben kommer bli hela familjens nya favoriträtt! Pensla på den välsmakande hoisinsåsen på de grillade benen och servera dem beströdda med persilja till fräst, smakrik svamp, ris, krispig sallad och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Gör så här
00:30:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2360 KJ / 560 kCal
Fett14 g
Kommentarer
6 stJättebra recept som jag använt många gånger. Enkelt och omtyckt av alla, stora som små.
Abir
Mumsigt, uppskattat av hela familjen! Svampen till blev pricken över i!
Sara
underbart gott!!! använde kycklingklubbor blev lite mer att äta. rekomenderas varmt!
Carola
Kycklingen blev lite fattig. Kommer nästa gång att marinera i såsen före stekningen. Kommer inte heller att ha så mycket soya i svampen/purjon. Dubblade receptet och då blev soyamängden för stor.
Pia
jag penslade först kycklingen med lite olivolja och la på grön chili för att få lite mer asiatisk touch. Det kan bli väl sött med hoisinsåsen man kan nog blanda den eller pensla på lite soja under stekningen
Eva
Ett enkelt recept med en touch av asien. Svampen och purjolöken fick en skvätt japan soja. Vi fick inte tag i kycklingklubbor utan använde färdiggrillade kycklingben. Smakade bra det med. Kommer helt klart att bli en fredagsfavorit i vårt hem.
Emma