Mustig högrevschili där ingredienserna i denna rätt är fenomenala. Lök och morot grovhackas och fräses mjuk i en gryta. Därefter tillsätts beef chili, tomat och majs som smaksätts med kryddblandningen, låt koka ihop. Avnjut denna chiligryta toppad med persilja ihop med sallad och en klick crème fraiche.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
11 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karen
2015-03-24En välsmakande fantastisk god gryta. Jag hade ingen aning om att man kunde köpa en bit färdigkokt högrev med så goda kryddor. Jag bestämde mig för att köpa en ny likadan i min ICA-butik och överraska min sons familj med. Döm om min förvåning när dom hade bestämt sig för att inte ta in den i butiken igen eftersom det inte fanns någon efterfrågan. Jag undrar om den har marknadsförts på rätt sätt. Jag hade nog inte köpt den utan vidare eftersom den låg tillsammans med pulled pork i hyllan och det är ingen favorit hos oss.
Kerstin
2015-03-16Alldeles för mycket chili i grytan, kunde knappt äta den även utan extra kryddor. Starkt på tungan så alla grönsakssmaker försvann. Fick slänga hälften! Varför ska allt vara så kryddat? Det är ju allmänt känt att man inte ska äta mycket salt och kryddor, lagom är bäst. Låt gästerna krydda själva. Det är väl inte meningen att man ska "bränna" sig i munnen och behöva mycket creme fraiche och vatten till maten?