Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

Burgare är alltid rätt, gott enkelt och snabbt att göra. Här använder du valfria vegoburgare som är snabba att tillaga och fyller sedan hamburgerbröden med sallad och cottage cheese. Servera vegoburgaren med krispiga sötpotatispommes.

Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

Ingredienser

4 portioner
2   sötpotatisar
1 msk  olja
salt
svartpeppar
2   förp valfria vegoburgare (à 200 g)
4   hamburgerbröd
1   kruka krispsallad
250 g  cottage cheese

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgaren och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cottage cheese mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3402 KJ / 814 kCal
Fett33 g
Salt6 g
Kolhydrater100 g
Protein23 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Filodegssnittar med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Dagobertare på grovt bröd
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piroger med sallad
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnspannkaka med blåbär och cottage cheese
Betyg 3.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga