Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

0
0
Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

Burgare är alltid rätt, gott enkelt och snabbt att göra. Här använder du valfria vegoburgare som är snabba att tillaga och fyller sedan hamburgerbröden med sallad och cottage cheese. Servera vegoburgaren med krispiga sötpotatispommes.

Skriv ut
Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis

Ingredienser

4 portioner
2
sötpotatisar
1 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
2
förp valfria vegoburgare (à 200 g)
4
hamburgerbröd
1
kruka krispsallad
250 g
cottage cheese

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgaren och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cottage cheese mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3402 KJ / 814 kCal
Fett 33 g
Salt 6 g
Kolhydrater 100 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept