Västkustburgare med skagenröra
Snabblagad och enkelt men det är ändå alltid lika gott att servera en burgare. Här använder du en färdig fiskburgare som värms och sedan serveras i bröd med skagenröra, söta tomater och krispig sallad.
Ingredienser
4 portioner
2 förp burgare (gärna västkustburgare eller laxburgare, à 220 g)
4 hamburgerbröd
2 tomater
1 förp skagenröra (à 200 g)
65 g salladsmix
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott och lätt att göra.
Christer
2023-03-02Det framgår inte direkt på förpackningen av ICA:s västkustburgare att de är färdiga att äta kalla!
Torsten
2021-09-09Hej Torsten! Burgarna ska tillagas enligt anvisningen på förpackningen och ej ätas kalla/råa. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-09-14Gjorde egna fiskburgare m dill, räkor och grädde i matberedare. Stekte i smör. Övrigt efter recept. Gott att även ha lite skivad saltgurka i bröden.
Christina
2021-08-10