Lammrackabajsare

1
0
Lammrackabajsare

Rackabajsare är en hemgjord lammkorv med harissa som är marockansk kryddpaste. Gott att servera på toast med tomat, karamelliserad lök och stekt ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Lammrackabajsare

Ingredienser

15 korvar
1 1/3 kg lammkött t ex bog
350 g högrev
2 1/2 tsk jodfritt salt
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1/2 msk harissapaste (stark chiliblandning)
1 msk starkt paprikapulver
1 tsk torkad oregano
1 tsk mortlade fänkålsfrön
1 tsk torkad mejram
1/2 tsk malen spiskummin
1 tsk svartpeppar
1 1/2 dl iskallt vatten
fjälster av gris

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer