Lammrackabajsare
![Lammrackabajsare](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63675/cf_259/lammrackabajsare.jpg)
Rackabajsare är en hemgjord lammkorv med harissa som är marockansk kryddpaste. Gott att servera på toast med tomat, karamelliserad lök och stekt ägg.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
![Lammrackabajsare](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63675/cf_259/lammrackabajsare.jpg)
Ingredienser
15 korvar
1 1/3 kg lammkött t ex bog
350 g högrev
2 1/2 tsk jodfritt salt
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1/2 msk harissapaste (stark chiliblandning)
1 msk starkt paprikapulver
1 tsk torkad oregano
1 tsk mortlade fänkålsfrön
1 tsk torkad mejram
1/2 tsk malen spiskummin
1 tsk svartpeppar
1 1/2 dl iskallt vatten
fjälster av gris
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer