Lammrackabajsare

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammrackabajsare

Rackabajsare är en hemgjord lammkorv med harissa som är marockansk kryddpaste. Gott att servera på toast med tomat, karamelliserad lök och stekt ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Lammrackabajsare

Ingredienser

15 korvar
1 1/3 kg lammkött t ex bog
350 g högrev
2 1/2 tsk jodfritt salt
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1/2 msk harissapaste (stark chiliblandning)
1 msk starkt paprikapulver
1 tsk torkad oregano
1 tsk mortlade fänkålsfrön
1 tsk torkad mejram
1/2 tsk malen spiskummin
1 tsk svartpeppar
1 1/2 dl iskallt vatten
fjälster av gris

Gör så här

00:10:00
00:15:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemgjord rödvinsmarinerad korv
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Färsk lammkorv
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Bitterballen – Kroketter med högrev
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Lammkorv
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaneldoftande köttgryta
Betyg 4.5 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad