Lammrackabajsare

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Lammrackabajsare

Rackabajsare är en hemgjord lammkorv med harissa som är marockansk kryddpaste. Gott att servera på toast med tomat, karamelliserad lök och stekt ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Lammrackabajsare

Ingredienser

15 korvar
1 1/3 kg  lammkött t ex bog
350 g  högrev
2 1/2 tsk  jodfritt salt
1   gul lök
3   vitlöksklyftor
1/2 msk  harissapaste (stark chiliblandning)
1 msk  starkt paprikapulver
1 tsk  torkad oregano
1 tsk  mortlade fänkålsfrön
1 tsk  torkad mejram
1/2 tsk  malen spiskummin
1 tsk  svartpeppar
1 1/2 dl  iskallt vatten
fjälster av gris

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemgjord rödvinsmarinerad korv
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färsk lammkorv
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bitterballen – Kroketter med högrev
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammkorv
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Högrev i elden
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lammgryta från Berlin
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga