Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Ger du högrevet gott om tid att suga åt sig alla smaker i grytan blir köttet otroligt mört och gott. Serverat med härliga ugnsbakade rotfrukter blir rätten en höjdare!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Ingredienser

6 portioner
1 - 1800 g högrev
2 msk salt
1 - 1 1/2 morötter
1 - 1 1/2 gula lökar
1 bit rotselleri (à ca 100 g)
smör till stekning
1 knippa mejram alt torkad mejram (1 knippa motsvarar 1 msk torkad)
1 knippa timjan
3 lagerblad
15 vitpepparkorn
salt och nymalen vitpeppar

Gör så här

00:00:00
00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kokt högrev till olika rätter
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig kalops med mormorskokta morötter
    Betyg 4.7 av 5.207 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammrackabajsare
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Egenmald hamburgerfärs
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad