Ett matigt recept på smakrika hjortfärsbullar med grönkålspasta. Pastan kokas för att sedan blandas ihop till en fyllig grönkålssås gjord på grädde, buljong, grönkål och en skvätt vinäger. Duka fram allt i en härlig kompott av färger tillsammans med de mustiga hjortfärsbullarna och krämig pasta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber samt glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd mjölk, matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägget. Använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Carina
2015-08-17jÄTTEGOTT! Tar man en mager grädde och lite kokosolja blir det toppengott med.