Dags för potatisbullarna att få glänsa. Istället för klassiska tillbehör har vi här gett rätten lite mer sting. Potatisbullarna görs bland annat på majs och sambal oelek och tillsammans med en sallad gjord på bifftomat, mango, avokado och koriander har du en ny version av en älskad klassiker.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2021
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Förvånadsvärt goda med tanke på att det egentligen bara är stekt potatismos. Serverade dessa med kyckling, hade nog varit lite tråkigt bara dem plus tomat/mango/avokado mixen.
Sara
2022-04-21“Fryst tärnad potatis”!!! Vad är det för dumheter?
Erik
2021-02-01Hej Erik! Detta är ett recept som hör till ICAs matkasse och i just detta recept används en färdig produkt för att spara tid. Du kan givetvis byta ut den frysta tärnade potatisen mot färsk och skala och skära den i mindre bitar. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-02-02Mycket gott & snabbfixat! Ser att tidigare kommentar (annan Cecilia) upplevt svårigheter. Det gjorde inte jag, upplevde det tvärtom som enkelt & snabbfixat.
Cecilia
2021-01-12