För en het och kryddstark rätt, testa ingefärsräkor med salladslök. Du fräser räkorna tillsammans med ingefära, vitlök, currypaste och olja - sedan är det klart att serveras!
Ingredienser
4 portioner
1
påse salladslök (à 125 g)
olja
2
msk
riven färsk ingefära
1
msk
finhackad vitlök
1
msk
het/stark currypaste
2
msk
vatten
1
msk
olja
1
burk skalade räkor i lake (à 300 g)
salt och peppar
Gör så här
Servera kräm och mjölk som dessert (ingår i näringsberäkningen).
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
4 st
Kommentarer
Maria
2008-12-05
Istället för currypasta tillsatte jag lite harissa, skippade vattnet och hade i lite musslor på burk+lite av buljongen. Serverade tillsammans med färsk pasta. Mycket gott!
Åsa
2006-03-16
Trist, tillsatte en halv burk kokosmjölk och lite sweetchilisås för att förgylla rätten.
Åsa
2006-03-02
Är det tänkt att man skall ha något till? Typ nudlar, eller så?
Kommentarer
Maria
2008-12-05Istället för currypasta tillsatte jag lite harissa, skippade vattnet och hade i lite musslor på burk+lite av buljongen. Serverade tillsammans med färsk pasta. Mycket gott!
Åsa
2006-03-16Trist, tillsatte en halv burk kokosmjölk och lite sweetchilisås för att förgylla rätten.
Åsa
2006-03-02Är det tänkt att man skall ha något till? Typ nudlar, eller så?