Savoykål med parmaskinka och timjan

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Savoykål med parmaskinka och timjan

Lyxig savoykål med härlig smak av smörfräst vitlök och färsk timjan. Linda in din savoykål i tunna skivor parmaskinka och servera den till pannbiff och potatismos.

Savoykål med parmaskinka och timjan

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
400 g  savoykål
2 msk  finhackad vitlök
1 msk  smör
2 msk  olivolja
ev färsk timjan
salt och peppar
1/2 dl  vatten
1   paket parmaskinka i tunna skivor (à 80 g)

Gör så här

I näringsberäkningen ingår pannbiff och potatismos.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2213 KJ / 529 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Parmachips
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmaklädd bananschalottenlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffranspasta med kantareller
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadilla
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonmousse på endive
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga