Savoykål med parmaskinka och timjan
![Savoykål med parmaskinka och timjan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13656/cf_259/savoykal_med_parmaskinka_och_timjan.jpg)
Lyxig savoykål med härlig smak av smörfräst vitlök och färsk timjan. Linda in din savoykål i tunna skivor parmaskinka och servera den till pannbiff och potatismos.
![Savoykål med parmaskinka och timjan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13656/cf_259/savoykal_med_parmaskinka_och_timjan.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
400 g savoykål
2 msk finhackad vitlök
1 msk smör
2 msk olivolja
ev färsk timjan
salt och peppar
1/2 dl vatten
1 paket parmaskinka i tunna skivor (à 80 g)
Gör så här
I näringsberäkningen ingår pannbiff och potatismos.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2213 KJ / 529 kCal
Fett0 g
Kommentarer