Savoykål med parmaskinka och timjan

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Savoykål med parmaskinka och timjan

Lyxig savoykål med härlig smak av smörfräst vitlök och färsk timjan. Linda in din savoykål i tunna skivor parmaskinka och servera den till pannbiff och potatismos.

Savoykål med parmaskinka och timjan

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
400 g  savoykål
2 msk  finhackad vitlök
1 msk  smör
2 msk  olivolja
ev färsk timjan
salt och peppar
1/2 dl  vatten
1   paket parmaskinka i tunna skivor (à 80 g)

Gör så här

I näringsberäkningen ingår pannbiff och potatismos.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2213 KJ / 529 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Parmaklädd bananschalottenlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Parmachips
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffranspasta med kantareller
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadilla
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonmousse på endive
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga