Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ett läckert och spännande recept med nykokt pasta i kålfräs bestående av savoykål, salta sardeller, vitlök och het spansk peppar. Servera med parmesan och lufttorkad skinka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2013

Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
4 portioner pasta (gärna linguini)
ca 400 g savoykål
2 vitlöksklyftor
1 spansk peppar
50 g sardeller
1 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka gräslök
1 dl parmesanflarn
ca 240 g lufttorkad skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Nästintill oätligt. Inte alls gott! Vi tog pastan och åt den med bara skinkan, gräslöken och parmesan.

Sofie

2013-01-22

Den här rätten föll oss inte alls i smaken. Riktigt dåligt!

Malin

2013-01-14

Näringsvärde per portion

Energi2143 KJ / 513 kCal
Fett16.3 g
Kolhydrater53.2 g
Protein34.9 g

Testa liknande recept

Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toskansk tomatpasta
Betyg 2.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad sardellpotatis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad