Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ett läckert och spännande recept med nykokt pasta i kålfräs bestående av savoykål, salta sardeller, vitlök och het spansk peppar. Servera med parmesan och lufttorkad skinka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2013

Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
4 portioner pasta (gärna linguini)
ca 400 g savoykål
2 vitlöksklyftor
1 spansk peppar
50 g sardeller
1 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka gräslök
1 dl parmesanflarn
ca 240 g lufttorkad skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Nästintill oätligt. Inte alls gott! Vi tog pastan och åt den med bara skinkan, gräslöken och parmesan.

    Sofie

  • Den här rätten föll oss inte alls i smaken. Riktigt dåligt!

    Malin

Näringsvärde per portion

Energi2143 KJ / 513 kCal
Fett16.3 g
Kolhydrater53.2 g
Protein34.9 g

Testa liknande recept

  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toskansk tomatpasta
    Betyg 2.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsnurror
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellkräm
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stá Spiritos sallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad