Het chilipaste med paprika
Den fruktigt heta chilipasten med paprika är god som tillbehör till både kött, kyckling och vegetariska rätter. Kalonjifrön, som smakmässigt drar åt peppar och muskot, går bra att ersätta med riven muskotnöt.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014
Ingredienser
ca 5 dl
200 g röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 röda paprikor
5 dl äppelcidervinäger
2 vitlöksklyftor
1 krm riven muskot eller 1 msk svarta kalonjifrön (nigellafrön), för 5 dl
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi255 KJ / 61 kCal
Fett0.2 g
Salt1.41 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g
Kommentar
Säljer ica kalonji ?
Maria
2020-04-30