Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Het böngryta med chorizo

För lite sting så testa het böngryta med chorizo. Servera grytan med smak av bönor, jalapeño, lök och krossade tomater tillsammans med chorizon och andra härliga tillbehör.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja i en gryta. Tillsätt bönor i sin sås, tomatkross och jalapenos.
  2. Smaka av med salt. Skär korven i sneda skivor. Stek dem i margarin i en stekpanna.
  3. Tillsätt korven till grytan. Servera böngrytan med avokadosalsan och de andra tillbehören.

För alla

Läs innehållet på korven och tacochipsen, i övrigt är rätten fri från gluten och ägg, men innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 2 burkar bönmix i tacosås (à 420 g)
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 msk finhackad jalapeño
  • salt
  • 400 g chorizokorv
  • smör eller margarin att steka i
Tillbehör
  • 1 burk majs
  • 100 g riven ost
  • 2 dl gräddfil
  • tacochips
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?