Hemmagjorda marsipanägg

Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hemmagjorda marsipanägg

Imponera på kollegorna och ta med dig hemmagjorda marsipanägg till fikat. Det går snabbt att tillaga och de små äggen har en smaskig smak av sötmandel och choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Hemmagjorda marsipanägg

Ingredienser

1 sats
5 dl skållad och skalad sötmandel
2 dl florsocker
3 msk vatten
1 tsk gul hushållsfärg
smält choklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det jag önskade mig av "receptet" var exempel på hur man kan göra olika figurer!

    Katarina

Näringsvärde per sats

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Energi10555 KJ / 2523 kCal
Fett173 g
Salt0.1 g
Kolhydrater168 g
Protein66 g

Testa liknande recept

  • Brända rosa mandlar
    Betyg 3 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemgjord mandelkonfekt
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mandel- & fikonbollar
    Betyg 3.3 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladdoppade lakritsmandlar
    Betyg 3.2 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nougatägg med hackad mandel
    Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Choklad- och pistagerutor
    Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad