Choklad- och pistagerutor

Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Choklad- och pistagerutor

Utsökta små bakverk med en botten av pistagenötter, mandel och utsökt chokladsmet. Dekorera sedan de goda choklad- och pistagerutorna med mandelmassa eller marsipan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Choklad- och pistagerutor

Ingredienser

60 portioner
2 dl pistagenötter (skållade och skalade)
1 dl sötmandel (skållad och skalade)
2 dl florsocker
1 msk vatten
någon droppe grön hushållsfärg

Chokladsmet

175 g mörk blockchoklad
175 ljus blockchoklad
75 g smör

Dekoration

ca 50 g mandelmassa eller marsipan
5 droppar röd hushållsfärg
bakplåtspapper

Gör så här

03:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fransk nougat
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Chokladbräcksrenar
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rocky road fudge
Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fudgegranar
Betyg 4.6 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kanelpudrad mandelchoklad
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemgjord mandelkonfekt
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad