Har du provat att göra hemmagjord falafel? Om inte är det hög tid! Kikärtsbollar med smak av persilja, koriander, purjolök och härliga kryddor friteras gyllene och krispiga med ett mjuk och grönt innanmäte. Servera med valfria tillbehör och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per falafel.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bästa falafelreceptet!
Birgitta
2023-03-06Förtrollat dom upplöstes av oljan . Har aldrig följt ett så dåligt recept . Synd för jag lyckades få lite yta på bollar i stekpannan dom var ju goda
Carola
2023-01-10Hej. Jag friterade inte bollarna utan stekte de i rikligt olja. Ingen av bollarna föll isär. De var mycket goda och receptet är en av mina favoriter vad det gäller falafel. Tack!
Ina
2022-07-05