Gör egna bagels! Saftiga hemgjorda bagels till frukost eller brunch är svårslaget, och enklare att baka än du tror. Bröden kokas i vatten innan de gräddas i ugn, och resultatet blir underbara färska bagelbröd som du kan rosta vid servering och äta med färskost.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör äggfri: byt ut äggvita mot havredryck att pensla med.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Följde receptet, körde degen 5 min i min kitchen aid, de blev toppen! Jäste dock totalt kanske 2h. Inte lika kompakta som amerikanska bagels men mycket godare, kommer absolut att göra igen!
Stella
2023-06-04De är rätt goda men bagels är det definitivt inte. Bagels är kompakta de här är fluffiga, mjuka och degen var väldigt lös.
Marta
2023-05-02Supergoda!
Alwa
2023-03-10