Hemgjorda bagels

Gör egna bagels! Saftiga hemgjorda bagels till frukost eller brunch är svårslaget, och enklare att baka än du tror. Bröden kokas i vatten innan de gräddas i ugn, och resultatet blir underbara färska bagelbröd som du kan rosta vid servering och äta med färskost.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Gör så här
00:05:00
00:10:00
00:30:00
00:30:00
00:02:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Följde receptet men tog till mig av tidigare kommentarer och hade bikarbonat och sirap i vattnet. Penslade med ett helt ägg, inte bara äggvita. Dom blev inte vackra, men mycket goda. Härligt sega.
Maria
2025-01-19Jag skulle vilja lägga upp en bild på hur horribla dessa bagel om man ens kan kalla dom så. Det var bra att slänga!
Linda
2025-01-06Jag sjuder dem i 3 l vatten med 1 msk sirap & 1 msk bikarbonat för att de ska bli mindre degiga & så får de en gyllene färg
Maria
2024-11-09