Baka egna ciabattabröd: saftiga och något sega italienska matbröd med lite knaprig skorpa. Servera bröden som tillbehör till buffén, tillsammans med en soppa eller fyllda med dina bästa smörgåspålägg.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2019
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Kommentarer
Mathias
2/8/2021Margareta- du måste nog knåda degen längre i maskinen för att du skall få glutenutfällning- Blanda långsamt 2 min medel 4 fort 4 min- häll på saltet till de tre sista minutrarna.....
Margareta
1/24/2021Har försökt göra efte receptet flera gånger...men degen blir så lös ochdet går inte att dela den i bitar...den bara flyter ut...varför??
Ghislaine
11/21/2020Jag gjorde en hel limpa av degen, brödet var så jättegott.