Baka egna ciabattabröd: saftiga och något sega italienska matbröd med lite knaprig skorpa. Servera bröden som tillbehör till buffén, tillsammans med en soppa eller fyllda med dina bästa smörgåspålägg.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
La till lite mer mjöl under bakningen. Bytte ut ca 2 dl vetemjöl mot grövre mjölsorter. La till 1 msk sirap för lite sötma..
Thomas
2023-05-01Underbart gott recept. Upplevt att degen blir väldigt lös, men om man ältar den i maskinen 5-10min längre än uppgett i receptet så blir den mer lättjobbat. Men gudars vilket gott bröd!
Lisa
2023-04-04Så enkelt och så gott!! Bakar det ofta nu när det har blivit så dyrt med bröd i butiken.
Lisa
2023-01-29