Hembakat majsknäcke med frön

Ett knäckebröd är ett gott sällskap till vilken måltid som helst. Här är en variant med majsmjöl och fröer som gör det hembakta knäckebrödet extra sprött och smakrikt. Det är dessutom lättbakat och glutenfritt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är för hela knäckebrödet.
Energi6798 KJ / 1623 kCal
Fett116 g
Salt5.24 g
Kolhydrater104 g
Protein36 g
Kommentarer
5 stEtt riktigt gott knäckebröd, räcker att ha bara smör på det för det är så gott
Marie
Mycket got men ja brukar ha i pumpafrön och/eller det ja har hemma. Ibland kryddor efter säsong. Tiden brukar bli ca 45 minuter så kolla tidigare än vänta 60 min.
Kristina
Hej Kristina! Roligt att du gillar receptet och toppen att du hittar på egna varianter. Tack för ett bra tips att kolla knäcket lite innan tiden gått ut. Alla ugnar är ju olika. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Supergott! Jag brukar dela på två plåtar istället, tycker de tunnare blir mycket godare.
Kerstin