Grillad fläskkarré i hel bit med barbeque-sås och fruktig salsa av gurka, melon och papaya. Pensla karrén med sås under grilltiden, och grilla på indirekt värme. En ljuvlig BBQ-rätt med ugnspotatis och sallad.
Läs noga ingrediensförteckningen på hickorysåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Markus
2022-06-3085 grader på karré är på tok för högt, ta den mellan 70-75 grader och låt den sedan vila 20-30 minuter innan ni skär upp så blir det toppen.
Fia
2020-08-28En sista liten fråga om jag nu tillagar den i ugnen. Ska det vara på vanlig över och undervärme då eller på grillfunktion?
Redaktionen ICAse
2020-08-28Hej Fia! Du ska ha både över och undervärme. Om du vill ha (mer) yta på köttet så kan du slå på grillfunktionen mot slutet av tiden. Lycka till i köket! Hälsningar Elina
Fia
2020-08-25Så bra vad ska innertemperaturen vara och ca hur lång tid borde det ta om jag har en karré på ca 1 kg?.
Redaktionen ICAse
2020-08-25Hej Fia! Det tar ca 1 timme för en 1 kg bit karré att nå innertemperaturen på 85°C. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina