Havtornssill

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Havtornssill

Smarrig havtornssill är perfekt att bjuda av på sommarens buffébord! För bästa smak så gör du din goda sill någon dag före den ska serveras genom att varva salt sill med en smarrig lag med havtorn, lök och lite citrongräs. Gott och vackert!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Havtornssill

Ingredienser

10 portioner
2 dl socker
3 dl vatten
1 dl ättiksprit (12%)
1 morot
1 silverlök
2 citrongrässtjälkar
2 dl havtornsbär
4 lagerblad
2 burkar inläggningssill (à 420 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddig pepparsill
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nobissill
Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtsill
Betyg 2.2 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vanilj- och limesill
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad