Havtornssill

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Havtornssill

Smarrig havtornssill är perfekt att bjuda av på sommarens buffébord! För bästa smak så gör du din goda sill någon dag före den ska serveras genom att varva salt sill med en smarrig lag med havtorn, lök och lite citrongräs. Gott och vackert!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Havtornssill

Ingredienser

10 portioner
2 dl  socker
3 dl  vatten
1 dl  ättiksprit (12%)
1   morot
1   silverlök
2   citrongrässtjälkar
2 dl  havtornsbär
4   lagerblad
2   burkar inläggningssill (à 420 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddig pepparsill
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nobissill
Betyg 2.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tandoorisill
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga