Crab cakes

8
1
Crab cakes

Prova på en typisk och väldigt populär amerikansk skaldjursrätt! Krabbköttet och koljafiléerna gifter sig fint och ger fina havssmaker tillsammans med sweet chilisåsen och dijonsenapen. Servera dina crab cakes på en grönsallad.

Crab cakes

Ingredienser

4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk sweet chilisås
2 msk dijonsenap
1 burk konserverad krabba (à 170 g)
2 salladslökar
2 msk rapsolja

Till servering

citronklyftor
sallad
bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på sweet chilisåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein om lämpligt bröd serveras till.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Johan

2010-03-17

Det behövs en ganska stor, matig sallad.